Foto's op Instagram Florence  

De beste kleding om in te fietsen

Nederland is een echt fietsland en het is dan ook niet gek dat er maar liefst 23,4 miljoen fietsen in ons land te vinden zijn. Met de vele en goede fietsroutes is het dan ook aantrekkelijk om de fiets te pakken voor de kleinere afstanden in ons dagelijks leven. Maar wat maakt fietsen nu eigenlijk zo leuk?

Je hebt een goed excuus voor nieuwe sportkleding

Fietsen is niet alleen handig, het is ook een goede manier om te recreëren. Maar daarbij heb je wel goede kleding nodig, want met de verkeerde broek schuur je de binnenkant van je dijen zo kapot.

Op https://www.aimnsportswear.nl kun je kwalitatief hoogwaardige sportkleding vinden voor een fijne prijs, waarmee je het ook op de lange afstanden vol kunt houden. Zo wordt sporten met https://www.aimnsportswear.nl veel leuker en steel jij de show op de fietspaden. En nog belangrijker: in een regenbuitje blijft je broek niet eeuwig nat, maar door de absorberende sportkleding droogt je broek veel sneller op!

Vanop de fiets maak je de beste foto’s

Heb je wel eens meegemaakt dat je in de auto zat en ondertussen de mooiste zonsopgangen- of ondergangen, landschappen of andere mooie taferelen zag? Waarschijnlijk probeerde je een foto te maken, die uiteindelijk niet zo mooi werd vanwege de autoweg en hoge snelheid waarmee het voertuig reed. Het voordeel van fietsen is dat je op elk moment even stil kunt staan (wel in de berm!) zodat je de mooiste kiekjes kunt maken.

Je wordt er fitter van

Deze ligt natuurlijk voor de hand, maar het is echt zo: van fietsen krijg je een betere conditie en door buiten te zijn krijg je weer vitamine D binnen. Zo krijg je minder snel last van neerslachtige gevoelens, zelfs op de druilerigste dagen. Genoeg redenen dus om vaker de fiets te pakken en te genieten!

Foto’s op Instagram